El bon temps va acompanyar al llarg del dia. Foto: Twitter (@JuntsxCat)

El carrer Galileu va viure el passat 4 de maig una gran jornada de comerç al carrer amb la celebració de la mostra comercial de l’eix comercial Sants-Les Corts.

El primer aliat perquè la jornada fos tot un èxit va ser el clima, ja que el bon temps va acompanyar durant tot el dia. Des de dos quarts d’onze del matí i fins a dos quarts de nou del vespre els visitants van poder gaudir d’una àmplia oferta comercial gràcies a la gran quantitat de productes que els comerciants van oferir.

Una de les novetats d’enguany va ser la nova carpa que va acollir activitats i tallers relacionats amb els comerços locals. Com és habitual, la mostra comercial va tenir diferents escenaris. Al matí l’escenari Galileu-Violant d’Hongria va ser el lloc de les activitats relacionades amb el benestar físic i l’esport, mentre que a l’escenari Galileu-Can Bruixa el dia va arrencar amb una sessió d’animació infantil i va continuar amb la fusió de castanyoles, sevillanes, flamenc, dansa jazz i swing obert de la mà de Swingmaniacs&Carmen Caparrós.

A la tarda el protagonisme va ser a l’Òpera Jove de Catalunya, que amb el tenor Carlos Muñoz i la soprano Alina Furman al capdavant va oferir un concert a l’escenari Galileu-Violant d’Hongria i posteriorment a Galileu-Can Bruixa.

Finalment, al primer escenari també s’hi va celebrar un sorteig de vals de compra i a Galileu-Can Bruixa hi va actuar el grup musical Voël.