Moment de l’entrega dels talons. Foto: Pedralbes Centre

Pedralbes Centre va entregar la setmana passada els talons de 1.000 euros cadascun a les entitats beneficiàries de la recaptació de la Patinada Solidària de la seva pista de gel, celebrada el passat 23 de desembre.

Les tres ONG que han rebut un taló han estat Educo, Fundació Pare Manel i la Fundació Chhimeki Santsha Nepal. Tal com expliquen des del centre comercial impulsor de la iniciativa, la passada Patinada Solidària va tenir una gran acceptació entre els clients i va duplicar els resultats de l’any anterior.

D’aquesta manera, afegeixen les mateixes fonts, la Patinada “es consolida com un referent dins de les festes nadalenques de les Corts”, en el marc de “la pionera de les pistes de gel a l’aire lliure de Barcelona”.

De les tres entitats beneficiàries, Educo es dedica a millorar la vida dels infants a Espanya i a diferents països d’Àfrica, Amèrica i Asia. La Fundació Pare Manel, per la seva banda, està arrelada als barris de Verdum i les Roquetes i desenvolupa projectes d’acció social i educativa. Per últim, la Fundació Chhimeki Santsha Nepal està formada per voluntàries de barris de Katmandú que pretén ajudar les dones amb pocs recursos.

ARRIBA DE GOTOR
El Pedralbes Centre va inaugurar ahir l’exposició fotogràfica Manuel De Gotor, la otra piel, sobre el dissenyador de moda que va triomfar a finals de la dècada dels 80 del segle passat.

Aquesta mostra és una oportunitat per veure reunides en una exposició totes les imatges emblemàtiques de la seva feina en el món de la moda.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram