Una imatge de la festa de comiat de dijous passat. Foto: Pedralbes Centre

El centre comercial Pedralbes Centre abaixarà la persiana a mitjans de juliol després de 29 anys d’història. La companyia Colonial, propietària de l’espai, començarà aviat a fer les obres de transformació d’aquest centre comercial, que va obrir les seves portes l’any 1989, per aconseguir grans espais comercials amb entrada des del carrer. L’objectiu de Colonial és que grans marques s’instal·lin en els nous locals.

“L’any 1989, quan vam fer la inauguració, va venir la Catherine Deneuve. En aquell moment vam ser pioners i vam aconseguir reunir les millors botigues de Barcelona”, explica la que ha estat 25 anys directora de Pedralbes Centre, Ratt Fenech, a Línia Les Corts. I és que fa 29 anys alguns dels emprenedors que van decidir obrir un negoci a Pedralbes Centre van ser noms com Mango o Tous, llavors desconeguts i que actualment són grans marques.

FESTA DE COMIAT
Dijous passat, per tancar la trajectòria de 29 anys, es va celebrar una festa a l’exterior del centre comercial. “Va ser un dia molt bonic i emotiu. Vam fer coincidir la festa amb el Dia de la Música i va ser la millor manera d’acomiadar-nos dels nostres clients i proveïdors”, afirma Fenech.

La directora del centre comercial també va rebre un reconeixement a la seva tasca per part del Districte. El regidor de les Corts i de Comerç, Agustí Colom, li va agrair la implicació i la col·laboració amb les Corts durant tants anys i va destacar el seu “compromís, la innovació i estima pel comerç”.“Pedralbes Centre és un bulevard meravellós que mai més tindrà Barcelona”, conclou Fenech amb un punt de nostàlgia després de tants anys.