Aquesta és l’única pista de gel a l’aire lliure a la ciutat. Foto: Pedralbes Centre

La pista de gel del Pedralbes Centre –l’única a Barcelona ara per ara– viurà avui una jornada molt especial. I és que tindrà lloc la quarta edició de la Patinada Solidària, una jornada durant la qual la recaptació de la pista de gel anirà a parar a diverses fundacions i ONG.

Enguany les beneficiàries són la Fundació Pare Manel, l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà (acidH) i Save the Children. Altres entitats beneficiades en anteriors ocasions han estat Unicef, ADA, la Fundació Pare Tarrés o Soñar Despierto, entre altres.

Al llarg del dia d’avui no són vàlids ni descomptes ni invitacions a la pista, ja que d’aquesta manera s’assegura que la recaptació sigui prou bona com per ajudar a les entitats beneficiàries a tirar endavant amb els seus projectes.

La Patinada Solidària és un esdeveniment que funciona, segons asseguren des del centre comercial, ja que barreja la solidaritat amb el lleure. En aquest sentit, avui a partir de les sis de la tarda Visual Drums amenitzarà la jornada amb el seu espectacle.

La pista romandrà oberta fins al 10 de gener, tot i que el Pedralbes Centre ja ha preparat una programació nadalenca complementària. Els tallers infantils i els concerts de nadales ompliran el centre durant aquests dies de festa i, a partir de dilluns que ve, el Pare Noel donarà pas a la màgia dels Reis d’Orient. De fet, un patge reial serà l’encarregat de recaptar totes les cartes dels infants que s’hi acostin fins a la mateixa Nit de Reis en una carpa que s’instal·larà al centre.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram