La campanya s’inscriu en la celebració del desè aniversari de l’eix. Foto: Arxiu

L’Eix comercial Sants-Les Corts celebra enguany el seu desè aniversari. En aquest sentit, i des de fa un parell de mesos, l’associació ha estat celebrant diferents actes i impulsant iniciatives diverses per tal de celebrar aquesta efemèride. De cara al pròxim mes de març, l’eix té preparada una nova campanya que vol premiar la fidelitat dels clients.

Al llarg de la segona quinzena de març, qualsevol persona que faci les seves compres als comerços associats a l’Eix comercial Sants-Les Corts “obtindrà un premi segur”, tal com informa l’associació. En obrir aquests cupons, el client es pot trobar des d’una torradora, fins a un televisor, passant per una canya de cervesa, entre altres.

Durant tota la campanya es repartiran un total de 40.000 cupons sorpresa que es repartiran als establiments comercials del districte. Amb aquesta promoció, a més de celebrar els 10 anys de vida de l’associació de botiguers, també es vol dinamitzar el petit comerç de proximitat, “un model propi de la nostra cultura mediterrània”, asseguren des de Sants-Les Corts.

De cara al pròxim mes d’abril, l’eix comercial ha anunciat que organitzarà una sortida al carrer, en concret amb un Forastocks, que també comptarà amb activitats infantils i culturals.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram