parades

Joan Güell s’omplirà de parades a l’aire lliure. Foto: Eix Sants Les Corts

Un dels goigs més grans quan fem de turista és fer compres per les zones comercials d’arreu del món. Llavors, per què no gaudir d’aquest plaer a casa nostra? Enguany l’Eix Sants Les Corts ens ho posa fàcil, ja que proposa un gran viatge pel comerç de proximitat. Serà el 8 d’octubre, de 10 a 20 h, durant la Mostra de Comerç de Joan Güell, que reunirà una àmplia selecció de l’oferta comercial de les botigues i els negocis.

La companyia d’animació itinerant Iluya serà la guia al llarg d’aquest viatge i intentarà satisfer els gustos de tants i tants passatgers amb el seu espectacle Viatge pels comerços de l’Eix. Per animar la jornada aniran repartint obsequis i promocions dels comerços locals.

Com sempre, al llarg del carrer, es faran actuacions diverses, balls, tallers, un tast de paelles i tot d’activitats organitzades pels mateix comerços i les entitats del barri. D’aquesta manera, els visitants podran fer tastets de l’àmplia oferta de serveis que ofereixen els comerços de l’eix comercial. Escoles de ball, acadèmies, tallers i restauradors mostraran algunes de les seves habilitats als visitants.

Els assistents també podran visitar una exposició que evoca el comerç de barri de fa molts anys. Llavors ja hi havia tanta empenta com ara, però no tantes activitats ni recursos. La mostra és un bon homenatge a aquells pioners.

Cal destacar l’àmplia participació dels comerços, tant del carrer Joan Güell com dels carrers adjacents. És un bon senyal de les ganes de participar en la festa del comerç del barri.