La Fundació Barcelona Comerç va entregar el passat 29 d’octubre els guardons de la segona edició del concurs Lletres al Comerç, que uneix comerç i cultura a través de relats curts que tenen com a protagonistes botigues de Barcelona i paraules clau relacionades amb el món del comerç.

La guanyadora d’aquesta segona edició va ser l’escriptora gironina Miracle Sala amb un relat titulat ‘Cop d’Ull’, una història d’humor i d’amor amb la paraula ‘revenda’ com a clau i la roba com a connector principal.

Sala, que com a premi s’emporta 1.000 euros i la publicació de la seva narració com a capçalera del segon volum de la col·lecció Lletres al Comerç, editat per Barcelona Comerç, va aplaudir la iniciativa d’aplegar petit comerç i literatura durant el seu discurs. “Aquest concurs potencia alhora dos elements que pugnen per sobreviure: el comerç de proximitat enmig de la voràgine urbana i el relat breu enmig de la indiferència de les grans editorials” va destacar Sala. En aquesta edició es van escriure al premi 144 escriptors i escriptores.