El comerç local sortirà al carrer aquest dissabte. Foto: Districte

Les Corts es convertirà aquest dissabte en l’epicentre de les mostres de comerç al carrer de la ciutat. I és que el districte acollirà el mateix dia tres mostres de comerç organitzades per l’Eix comercial Sants-Les Corts, Les Corts Comerç 08028 i El Cor de les Corts.

Pel que fa a la mostra de Sants-Les Corts, es farà al carrer Vallespir i, a banda de les parades dels comerços associats, també es faran tallers de pa, sacs de lavanda, instruments musicals reciclats, pasta de sal i un d’slime. A l’escenari que es col·locarà Vallespir amb Evarist Arnús hi haurà una actuació infantil, teatre, una exhibició d’arts marcials, la música del grup Vöel i el concert líric de l’Òpera Jove de Catalunya.

Pel que fa a la mostra de Les Corts Comerç 08028, es farà al carrer Riera Blanca, entre Regent Mendieta i la travessera de les Corts. Durant tot el dia el públic podrà gaudir, a banda dels productes i les ofertes dels comerciants, de música, activitats i tallers infantils, així com una zona gastronòmica.

Per últim, l’associació El Cor de les Corts organitzarà la seva mostra al carrer Nicaragua, entre Batista i Roca i Montnegre. Començarà a les 10 del matí i acabarà a les nou del vespre i hi haurà diferents activitats pensades per a tots els públics.