La ruta va arrencar el mes de maig. Foto: Arxiu

La ruta de tapes que organitza l’eix Sants-Les Corts des del passat mes de maig acabarà el pròxim 31 de juliol. Des de l’associació es fa un bon balanç d’aquesta iniciativa, on han participat prop de 20 locals del districte, que han oferit una tapa i una beguda per 2,50 euros en total.

“En general ha anat molt bé”, afirma a aquesta publicació Josep Escofet, president de Sants-Les Corts, que anuncia que de cara al setembre “es reeditarà la ruta de tapes” amb un “format diferent i noves creacions culinàries”. Escofet assenyala que de cara al mes de setembre “hi haurà més participants”, perquè “quan les coses funcionen els més recelosos perden la por a afegir-s’hi”. “Perquè les coses funcionin, cal que es vagin fent canvis”, rebla Escofet.

La ruta de tapes que finalitzarà el pròxim divendres 31 de juliol s’emmarca en els actes del desè aniversari de l’eix comercial, que al llarg d’aquest any està celebrant aquesta efemèride. La que es té previst que comenci al setembre serà la tercera ruta de tapes que organitzi l’eix.

Les tapes que han ofert els comerciants cortsencs van des del marisc, la cansalada i les verdures, fins a cargols, bacallà o frankfurts i cassoletes.