El carrer Galileu tornarà a omplir-se de parades. Fotos: Sants-les Corts

L’Eix comercial Sants-les Corts ja compta les hores perquè arrenqui la seva Mostra de Comerç al carrer Galileu, que tindrà lloc aquest dissabte dia 11 durant tot el dia. Des de l’associació han destacat que “el nombre de botigues que s’estan apuntant a la mostra va incrementant per moments”, raó per la qual s’espera una gran participació de comerciants i d’assistència de públic. Un públic que podrà gaudir de diverses activitats que s’han organitzat per dinamitzar la jornada.

La fira comptarà amb dos escenaris que es muntaran al carrer Galileu amb Violant d’Hongria i a Can Bruixa. Allà s’hi faran diverses actuacions i exhibicions, com ara la de gimnàstica rítmica de l’Esportiu Badrena –a dos quarts d’una del migdia a Violant d’Hongria–, la classe magistral de zumba, a càrrec de Davitxo Torres –a les set de la tarda, també a Violant d’Hongria– o l’actuació de l’estudi de dansa Carmen Caparrós –al migdia a la tarima de Can Bruixa–. També hi haurà teatre infantil i contacontes perquè els més petits no s’avorreixin durant la mostra. 

Però a més, Sants-les Corts instal·larà el seu Espai Solidari, entre avinguda Madrid i el carrer Saleta, on es vendrà el got solidari de l’entitat –a la venda per un euro– i s’hi celebraran sortejos.

Des de l’associació també han volgut destacar com darrerament “han incrementat el nombre d’associats”, gràcies “a esdeveniments com les mostres al carrer”, asseguren.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram