Bargelona és una iniciativa de la Fundació BCN Comerç. Foto: Arxiu

La pista de gel de Nadal de plaça Catalunya ja és història, almenys tal com s’ha conegut fins ara. L’alcaldessa, Ada Colau, va anunciar en una entrevista a Btv que Bargelona no tornarà a instal·lar-se en aquella ubicació, ja que serà substituïda per altres activitats “atractives per a les famílies”, que en el fons “és el que volen els comerciants”.

Preguntat per aquest anunci, el president de la Fundació Barcelona Comerç –la impulsora de la pista de gel–, Vicenç Gasca, lamenta la decisió, tot i que es mostra convençut que entre totes les parts “es podrà buscar una alternativa”. De fet, el nou govern ja ha fet una crida a l’entitat perquè participi en el procés d’elaboració de noves propostes lúdiques per promocionar el comerç de proximitat a la ciutat durant Nadal.

En aquest sentit, Gasca també ha explicat que estudiaran la possibilitat de reubicar la pista en un altre lloc de la ciutat, tot i que “per les seves grans dimensions” aquesta possibilitat és “difícil”, ja que “no es pot ubicar a gaires altres llocs”.