Un moment de la festa de comiat. Foto: L’Hivernacle

“Estem molt agraïts pel suport que hem rebut”. Són paraules d’Ignasi Rossinés, responsable de la jardineria l’Hivernacle, associada a l’Eix Sants-Les Corts, que diumenge dia 6 va celebrar una festa per posar punt final als seus 19 anys de vida.

Rossinés s’ha mostrat molt satisfet amb la festa de comiat, l’Hivermarket, la qual, segons indiquen des de la botiga, va aplegar unes 3.000 persones al llarg de tota aquella jornada. “Va venir més gent de la que esperàvem”, assegura a aquesta publicació Rossinés. Els organitzadors de la festa van oferir menjar i música per tal d’amenitzar la celebració.

Aquest centre de jardineria va aprofitar unes naus industrials abandonades per crear una de les botigues més singulars del districte i de la ciutat. Dinou anys després, l’Hivernacle abaixarà la seva persiana per les dificultats en el pagament del lloguer.

Els responsables de la botiga de jardineria van expressar en un comunicat que “quan va arribar la crisi” van demanar als arrendadors si “podien abaixar el lloguer o congelar-lo” per poder seguir endavant amb el projecte. Segons l’Hivernacle, els propietaris del local van decidir augmentar el lloguer. De totes maneres, els responsables del negoci han expressat la seva voluntat de no crear polèmiques i han agraït les mostres de suport. “Perdem nosaltres i perd el barri”, lamenten.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram