La mostra de comerç tindrà lloc el pròxim 9 de maig. Foto: Arxiu

Amb l’arribada del bon temps, l’Eix Sants-Les Corts organitza tot un seguit d’activitats i campanyes adreçades a dinamitzar les vendes i promocionar les botigues de proximitat del districte. El fred ja ha marxat, i és per aquest motiu que els comerciants de l’eix volen convidar els cortsencs i les cortsenques a comprar al petit comerç.

En aquest sentit, la campanya Comprar a l’Eix té premi, iniciada durant la segona quinzena del passat mes de març, seguirà endavant fins al pròxim 30 d’abril. Aquesta iniciativa consisteix en la distribució de prop de 40.000 tiquets regal entre els comerços associats a l’eix que, al seu torn, seran repartits entre els clients. Cadascun d’aquests tiquets té un premi segur, que pot anar des d’un descompte fins a una televisió. “L’important d’aquesta campanya és que la gent s’ha de moure pel comerç del barri per aconseguir un premi”, explica Josep Escofet, president de Sants-Les Corts.

Respecte a la diada de Sant Jordi, els comerciants de l’eix instal·laran un parell de parades a la Diagonal, on tradicionalment s’hi instal·len més estands amb llibres i roses. A més, els clients dels establiments associats podran rebre premis en forma de paperetes que podran bescanviar, al seu torn, a una llibreria del carrer Galileu per llibres de segona mà.

Per altra banda, l’eix Sants-Les Corts ja prepara la seva mostra de comerç al carrer, que tindrà lloc el pròxim 9 de maig.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram