Enguany se celebrarà el primer concurs de disfresses de l’eix. Foto: Arxiu

Febrer no és només sinònim de fred. És sinònim també de festa i xerinola. És temps de Carnestoltes i l’Eix comercial Sants-Les Corts col·laborarà a portar al carrer l’alegria i la joia d’aquesta vistosa i tradicional celebració.

Les celebracions oficials al districte començaran el pròxim dia 12 amb la celebració del Dijous Gras, el toc d’inici de Carnestoltes. Durant gairebé una setmana, els carrers de les Corts s’ompliran de persones disfressades. I és, en aquest aspecte, on els comerciants de Sants-Les Corts hi posaran el seu gra de sorra. Durant el pròxim cap de setmana del 14 i 15 de febrer, les botigues de l’eix s’engalanaran i els seus propietaris es disfressaran per intentar guanyar el primer concurs de disfresses de l’eix comercial. “L’any passat ja vam fer una cosa similar, però va ser a menor escala”, explica a Línia les Corts Josep Escofet, president de l’eix Sants-Les Corts.

Durant aquell cap de setmana, tres membres de la junta faran de jurat i es passejaran pels establiments participants en el certamen per decidir quins són els més originals. Hi haurà tres premis en total.

En aquesta ocasió, la campanya està dedicada als comerciants, que seran els receptors dels premis. “Hem de mantenir viva la flama de Carnestoltes”, afirma Escofet.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram