Mostra de Comerç

Mostra de Comerç de l’Eix Sants les Corts. Foto: Twitter (@BCN_LesCorts)

Els comerciants de l’Eix Sants les Corts van celebrar el 26 de novembre una nova edició de la Mostra de Comerç a Joan Güell. Una edició que s’havia d‘haver celebrat unes setmanes abans, però que per culpa de la previsió de pluja els comerciants la van ajornar.

El canvi ha resultat ser un encert. Tal com afirma la presidenta de l’Eix, Reyes de la Corte, els feia “una mica de por” el canvi de data perquè no havien fet mai la Mostra tan tard i no sabien què es trobarien. Però la conclusió de la jornada, segons afirma, és que estan molt contents perquè “va ser tot un èxit”. La presidenta de l’Eix explica que el bon temps i la temperatura els van respectar i, a més, quan a la tarda es van encendre els llums de Nadal van tancar una “jornada rodona” amb una “gran postal”.

La Mostra de Comerç va ser una bona oportunitat per conèixer un cop més en profunditat els establiments cortsencs i aprofitar per fer compres de Nadal degut a les dates en què es va fer. D’altra banda, de la Corte explica que per a segons quins comerços “és l’època de vendes més important” i la fira al carrer és una oportunitat de donar-se a conèixer.

Amb tot, també hi va haver tota mena d’activitats com el tast de paelles, una exposició fotogràfica, tallers i concursos.

Mercat a Pedralbes

D’altra banda, el 27 de novembre es va fer el 12è Mercat de Nadal de Pedralbes. Un mercat amb productes artesans i parades solidàries organitzat per l’Associació de Veïns.