Una imatge de la Mostra de comerç al carrer Vallespir. Foto: ESLC

L’Eix Sants-les Corts ja ultima els detalls de la seva tercera sortida al carrer d’enguany, la Mostra de comerç a Joan Güell, que se celebrarà el dissabte 10 d’octubre en el marc de la Festa Major.

Segons informen des de l’associació, hi haurà més de 150 parades en una mostra que ocuparà gairebé tot el carrer i que inclourà la instal·lació de dos escenaris on es faran actuacions musicals. Un d’ells estarà situat a Joan Güell amb Saleta i l’altre a Can Bruixa.

Però el que destaca d’aquesta edició del comerç al carrer de Sants-les Corts serà la vedella rostida que oferiran com a sopar de fi de festa. La carn, que es començarà a fer a partir de les sis de la matinada per garantir que es rosteix correctament de cara a la nit, serà preparada per experts del Gremi de Carnissers. Al sopar, que servirà com a cloenda de la jornada, hi està convidat tothom i tindrà un preu de dos euros per ració de carn més un refresc.

A banda de les botigues i la vedella rostida, la fira oferirà actuacions musicals, com ara de la Contrabanda, que tocarà a partir de les sis de la tarda a l’escenari de Can Bruixa, i tallers infantils i un de maquillatge a càrrec de La princesa de Trapo.

Una festa que donarà pas a la preparació de la campanya de Nadal i altres activitats que l’eix anirà comunicant aquests mesos.