Mostra de Comerç Joan Güell

La Mostra de Comerç Joan Güell ha estat un èxit. Foto: Ajuntament

L’Eix Sants les Corts va celebrar el passat cap de setmana la 16a edició de la Mostra de Comerç de Joan Güell. Així doncs, dissabte, des de les 10 del matí a les vuit del vespre, el carrer Joan Güell es va omplir de parades dels comerços de l’eix i d’activitats que es van preparar per a la jornada.

La presidenta de l’Eix Sants Les Corts, Reyes de la Corte, afirma que estan molt satisfets amb la mostra perquè la va visitar molta gent. “Ha estat tot un èxit”, sentencia. De la Corte recorda que la jornada s’havia ajornat a causa de les obres al clavegueram del carrer Joan Güell. “Sempre la fem durant la Festa Major de les Corts, però podem dir que, tot i ajornar-la, ens ha anat molt bé”, diu.

Així, a més de les parades dels comerços de la zona, també hi va haver diverses activitats: una ludoteca infantil, tallers, jocs, pintacares, dansa i música en directe van acompanyar el dia. En aquest sentit, de la Corte explica que l’objectiu de l’eix és “portar les activitats als comerços” i que tot sigui “molt dinàmic”. “Ens agrada que passin coses tota l’estona, que el comerç estigui viu i no estàtic”, conclou.

Tot a punt per a Nadal

D’altra banda, de la Corte ha avançat que a l’entitat ja ho tenen tot a punt per a la campanya de Nadal al comerç, que començarà el 23 de novembre amb l’encesa de les llums a la plaça Comas.

Alguna de les activitats que l’Eix Sants Les Corts té previst fer és el Matí nadalenc del pròxim 16 de desembre, on es farà cagar el tió amb els més petits.