Antiga Fàbrica Damm

L’Antiga Fàbrica Damm va acollir la jornada. Foto: Ajuntament

L’Antiga Fàbrica Damm va acollir el 26 d’octubre el VIII Summit de Barcelona Oberta, que va debatre sobre l’impacte econòmic dels grans esdeveniments a la ciutat. La jornada va aplegar eixos comercials i actors privats del turisme per reflexionar sobre com el Mobile World Congress, el Primavera Sound, les diferents fires i congressos o la Copa Amèrica, entre d’altres, beneficien el comerç barceloní.

La trobada tenia l’objectiu d’impulsar el diàleg i la col·laboració entre el sector públic i el privat, amb la finalitat “de projectar un futur pròsper i sostenible”. Alhora, durant la vuitena edició del Summit es va abordar la importància de generar benestar als veïns i als visitants, tot plegat per “formar una bona imatge de Barcelona”.

A la cita hi va assistir la regidora de Comerç, Restauració i Mercats, Raquel Gil, que va afirmar que el govern municipal vol una ciutat que “lideri rànquings”, però també una ciutat “amb qualitat de vida, neta, segura i que garanteixi als ciutadans gaudir de Barcelona”.