El Mercat de Felip II és un dels que ha firmat la petició. Foto: Xarcuteria Cenfer

PIMEComerç i diversos gremis i mercats han reclamat a la Direcció General de Comerç que es redueixi l’horari d’obertura dels establiments d’alimentació per tal de garantir el subministrament a la població i, al mateix temps, reduir el risc per als treballadors.

Concretament, la proposta que es fa des del sector és que l’hora d’obertura sigui de les vuit de matí i es tanqui a les tres de la tarda, de dilluns a dissabte. En un comunicat, des de PIMEComerç afirmen que “amb aquesta reducció d’horari les persones que treballen en el sector de l’alimentació podrien contribuir més al confinament demanat i es reduiria el nombre de persones que es desplaçarien a les tardes”. Des de la patronal de les pimes afegeixen que la declaració de l’estat d’alarma ha provocat que “tot el comerç del sector de l’alimentació estigui molt preocupat pel gran d’exposició constant”.

En el cas dels mercats barcelonins, han firmat la petició el de la Concepció, el del Clot, el de Sant Martí, el de les Corts, el de Felip II, l’Abaceria i el de la Llibertat.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram