Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç. Foto: Arxiu

El president de la Fundació Barcelona Comerç, Salva Vendrell, ha alertat que el petit comerç de la ciutat està en una situació “límit”. Vendrell ha dit que després de pràcticament dos mesos tancats amb “zero ingressos, pagaments de lloguer, subministraments, quotes de la seguretat social… Els calaixos estan buits”.

Des de Barcelona Comerç avisen que en les últimes setmanes ja han tingut constància de diversos comerços que ja no tornaran a obrir. A l’entitat hi ha molta preocupació perquè tot apunta que la ciutat encara no entrarà a la fase 1 dilluns que ve. “El fet de no poder reprendre la nostra activitat agreuja la situació”, diuen des de Barcelona Comerç. És per això que segueixen reclamant a les administracions mesures “operatives, fiscals i econòmiques més contundents de suport al sector”.

D’altra banda, Barcelona Comerç també es mostra crítica amb l’obligatorietat d’haver d’establir una cita prèvia per anar a les botigues i demana que s’elimini aquesta restricció. Per últim, insisteixen en un “aclariment públic” sobre la decisió del govern espanyol de prohibir les rebaixes i les promocions a les botigues físiques per evitar aglomeracions.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram