El Mercat de Pedralbes és un clàssic nadalenc. Foto: Districte

L’Associació de Veïns i Veïnes de Pedralbes organitza el seu tradicional Mercat solidari de Nadal un any més. La cita, que arriba a la seva novena edició, serà aquest diumenge dia 1 de desembre.

El mercat es farà a la plaça del Monestir i hi haurà més de 80 parades amb productes artesanals i de qualitat, amb els productes típics nadalencs com a principal reclam. Durant la jornada també es podran veure els pessebres artesanals que es fan en el taller ocupacional de la Fundació Aspasim.

NOVETATS
Entre les novetats d’aquest any destaquen l’actuació del mag Albert Llorens i la presència de retratistes professionals que faran caricatures a la gent que ho vulgui.

A més, l’escola Moragas tindrà un estand on es podrà comprar el seu ‘Receptari de cuina Inclusiu’, un llibre de receptes senzilles imprès de manera interactiva per tal que es pugui consultar amb els telèfons mòbils i tauletes gràcies a un codi invisible de lectura per a persones cegues.

Durant la jornada també hi hauran portes obertes al Monestir de Pedralbes, un concurs de dibuix, un concert de piano, l’actuació de la pallassa Kris, una sessió de màgia, missa i un cant de Nadales.