L’Eix Sants-Les Corts ja ho té gairebé tot a punt per al seu primer acte de la tardor, la Mostra comercial de Joan Güell.

La primera cita de la tardor que acabem d’estrenar serà aquest dissabte. Es tracta d’una trobada clàssica del comerç cortsenc que permet als veïns fer les primers compres de cara a l’hivern i descobrir les principals novetats per combatre l’arribada del fred.

La jornada arrencarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a dos quarts de 10 del vespre. Tal com és tradició, a la Mostra hi haurà dos escenaris, el de les Corts i el de Sants. En el cas del primer, situat a Joan Güell amb Can Bruixa, acollirà actuacions infantils, teatre, una mostra de flamenc, sevillanes i hip-hop. També hi haurà l’actuació del grup Guilty Lip, una ballada de ‘Lindy Hop’ i el concert de la Wiwi Rock Band.

Pel que fa a l’escenari santsenc, situat al carrer Joan Güell amb la plaça Can Mantega, acollirà una classe de zumba, exhibicions d’arts marcials i de boxa, una actuació infantil, una sessió de ‘Line Dance’ i el concert del grup de música Vöel.

Durant la mostra, també hi haurà una exposició d’electrodomèstics i aparells ‘vintage’ i diferents tallers.