Un moment de la gal·la dels premis. Foto: Barcelona Comerç

La sisena edició del concurs de curtmetratges de Barcelona Comerç, Shopping&Shooting, va celebrar la gal·la d’entrega de premis dissabte passat a l’auditori Axa de les Corts.

Així doncs, el premi Hermes del Comerç al Millor Curtmetratge va ser per ‘Impsum’, de l’equip Iluminatis sin bombilla, un curt que relata una angoixant història sobre records traumàtics i remordiments i que va ser filmat al Centre Natural Quiropràctic de l’Eix Fort Pienc i l’Arc de Triomf.

El mateix equip ‘Iluminatis’, format per cinc noies, estudiants d’audiovisuals, diagnosis per la imatge, medicina nuclear, acció social i cultural i interpretació, també es va endur , a banda de l’estatueta Hermes del festival, 2.000 euros de premi i el reconeixement a la Millor Fotografia. Per la seva banda, el Premi Barcelona Comerç a la Millor Direcció, va ser per José David Mohedano pel seu curt ‘El Otro’, pel qual va rebre un premi de 1.000 euros. Pel que fa als guardons al Millor Curt Valorat pel Públic i el Premi a la Interpretació Masculina van anar a parar a Àlex Galcerán, mentre que el Premi a la Interpretació femenina va ser per a Ana Quiñones, una de les protagonistes de ‘Merquén’, de l’equip La Placenta.

A banda d’aquests guardons, el jurat d’aquest any, format per professionals del món audiovisual, la cultura i el comerç, van atorgar el Premi Jove Talent a l’equip La Placenta pel seu curtmetartge ‘Merquén’. També va ser distingit el curt ‘Petites Coses’ dels Mandarinas amb el Premi a la Millor Música Original.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram