Seu del districte. Arxiu

El Districte de les Corts ha recuperat el Pla de Desenvolupament Comunitari a partir d’un treball de diagnosi fet entre els anys 2006 i 2008. Aquesta vegada, el projecte posarà especial èmfasi en la conscienciació social vers les persones amb discapacitat. D’aquesta manera, l’ens impulsor serà la Plataforma d’Entitats de Persones amb Discapacitat de les Corts, que treballarà conjuntament amb l’àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament i el Districte.

El Pla comptarà amb 19.000 euros per a realitzar accions que afavoreixin al col·lectiu discapacitat. Es formarà una comissió tècnica conjunta que es reunirà cada dos mesos per tractar el desen­volupament del projecte. L’Ajuntament aportarà 9.000 euros i el Districte, 10.000.

AMB ELS DISCAPACITATS

Una de les prioritats d’aquest nou Pla Comunitari serà el disseny d’accions concretes per al col·lectiu discapacitat de les Corts. L’objectiu és aplicar els estudis anteriors per impulsar noves línies de treball com el voluntariat social i la conscienciació social vers el col·lectiu.

Aquesta acció no és aïllada ja que al Districte s’han desenvolupat diversos projectes del sector de la salut i dels discapacitats. Dins el marc del Pla d’Actuació del Districte, s’han habilitat espais de trobada i atenció als afectats i familiars; organització d’activitats per potenciar la salut i actuacions per eliminar barreres arquitectòniques dels carrers i equipaments del Districte.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram