El CAP de Les Corts s’ha endut un dels premis Mejores Ideas 2012 que organitza i atorga el Diario Médico.

En concret el centre mèdic ha rebut aquesta distinció pel projecte GAPI (Gestió Autònoma Professional Incentivada) que va nèixer ara fa tres anys. L’objectiu d’aquest model és millorar l’eficiència i els resultats en salut mitjançant la implantació d’una nova forma de gestió del centre, més autònoma, per estimular la capacitat de gestió i d’innovació dels professionals, millorar i recuperar habilitats, actituds i aptituds professionals, potenciar el lideratge clínic i personalitzar el servei al ciutadà.

Aquest nou model impulsat pel CAP Les Corts dista molt de la manera de treballar implantada en l’Atenció Primària que es basa en un equip dirigit per un director mèdic. GAPI proposa un pacte entre els professionals i l’empresa per la qual treballen. La finalitat principal és que la plantilla, amb uns propòsits i una estratègia molt clara, assoleixi una major capacitat de decisió i assumeixi majors riscos i responsabilitats.

Mejores Ideas 2012 no ha estat l’únic guardó que ha rebut aquest projecte de funcionament laboral. L’anomenat GAPI també ha rebut el premi Millor Càpsula d’Innovació en la primera edició del MIHealth Fòrum; el reconeixement de l’Observatori d’Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya i el Premi a l’idea més creativa de gestió sanitària a Catalunya que concedeix la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC).

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram