Com cada tardor, el barri de Les Corts va celebrar del 6 al 14 d’octubre la seva Festa Major. Vuit dies farcits d’activitats per a tots els gustos, que a més van tenir molt en compte el col·lectiu de les persones amb discapacitat tant des del punt de vista de l’accessibilitat com de la seva participació en els actes.

El programa va arrencar dissabte 6 d’octubre a les 9.30 amb la Diada de Natació de Les Corts, i durant el dia hi va haver també jocs infantils, el Ludicorts o jornades de jocs d’estratègia, simulació i tauler. A més també es va dura terme el cinquè Torneig Special Hoquei Sala i, al vespre, la tradicional tabalada i el correfoc, seguits per un concert coral amb cançons d’amor d’arreu del món.

Durant els dies següents les activitats esportives i lúdiques es van anar repetint i s’hi van afegir també espectacles de circ, dansa i titelles, àpats populars i xocolatades, conferències i xerrades, concerts de diversos estils musicals, concursos i campionats, cantades d’havaneres i tallers, entre altres propostes de les que van poder gaudir els ciutadans.

JORDI PUJOL, PREGONER

Enguany, l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, va ser l’encarregat del pregó de la Festa Major de Les Corts, que es va llegir a la plaça Comas i que va donar el tret de sortida a una celebració que ha estat tot un èxit de participació.

WhatsAppTwitterEmailFacebookTelegram