La mida del penis dels homes pot veure’s a les mans. Aquesta és la conclusió d’un estudi fet a Corea del Sud, que conclou que un dit índex més curt que l’anular revelaria un penis més llarg. La investigació també ha observat que com més similars són els dits índex i anular, més llarg és el penis. L’estudi s’ha fet amb 144 homes amb problemes urològics que no afecten la longitud del seu penis, i als quals se’ls va mesurar el membre viril durant l’anestèsia.

Salvat per una bandera algeriana. Una multitud de curiosos va presenciar al carrer Girona de Malgrat de Mar com un gos s’havia quedat atrapat a la lleixa exterior d’una finestra, en un tercer pis. En veure-ho, un grup de joves esportistes algerians, que transitaven per la zona, ha estès ràpidament una bandera del seu país per a evitar l’impacte del gos al terra. Finalment, i mentre es realitzaven els preparatius per baixar-lo de la finestra, el gos ha caigut. L’animal no ha sofert danys i ha rebut l’atenció de pràcticament tots els presents.

Intenta treure’l de la presó… dins d’una maleta. Una dona va ser detinguda a la població de Chetumal (Mèxic) quan, després de fer una visita conjugal a la presó de la ciutat, va voler portar el seu marit a casa seva, amagat dins d’una maleta que va aconseguir introduir al centre penitenciari. En passar per la porta principal, els vigilants van notar que la seva maleta estava “molt plena”i que la dona es veia bastant nerviosa. Els uniformats van sotmetre-la a una revisió i dins de la maleta es va descobrir l’intern.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram