Quan es cansarà a senyora Cospedal, d’escopir idioteses? Dic idioteses per ser educat i no escriure el qualificatiu que tinc en ment i es mereixen les seves paraules dirigides a la PAH d’Ada Colau, respecte d’un dels drets que protegeix la seva Constitució, respecte de la llibertat de manifestació social, com ho és l’escarni.

Per al seu coneixement li incloc la definició de feixisme, i ho faig en castellà perquè sóc conscient de les seves dificultats idiomátiques i de comprensió d’altres llengües que no són la de Castella. La pot trobar al web: http://definicion.de/fascismo/.

Les seves afirmacions són el mateix que exigir respecte o consideració per a vostè o els membres de la seva formació política, quan ni s’el mereixen, ni es té l’autoritat moral per tenir-les, ni perquè tampoc han demostrat mai una mínima sensibilitat social, ni han complert cap de les promeses electorals.

Com s’atreveix a apel·lar a la vulneració de la voluntat del poble a les urnes, que els va donar per desgràcia de tots la majoria absoluta, sense haver complert ni una sola de les promeses electorals reflectides en el seu programa electoral? Qui ha manipulat els vots i la intenció, més que el PP? O no es recorda dels falsos informes (encara avui sense aclarir de qui són obra) que van irrompre en la campanya electoral catalana, que titllaven l’avui president de la Generalitat de tot i més, les quals coses no han estat provades per ningú, i sí, en canvi, desmentides per entitats, organismes i la mateixa policia espanyola. Això sí que és manipular el vot fastigosament, com és fastigós destinar fons públics per trencar la convivència d’aquest país anomenat Catalunya. Això és manipular el vot. Això és nazisme i feixisme, i no reclamar els polítics responsables que tinguin sensibilitat amb els afectats per una cosa que només han generat els bancs, i l’aplicació-autorització de polítiques econòmiques salvatges.

Cal tenir molta poca vergonya i cap sentit del significat de les paraules democràcia, ètica i moral, per escopir aquesta seva opinió i les seves paraules, de les quals semblava molt convençuda i orgullosa, com si hagues descobert el iogurt amb escopinyes sobre mus de carbassó amb pesto. Li recomanaria que emprés una mica del seu copiós temps a llegir l’obra d’Aristòtil Ethica Nicomachea, per potser deixar de fer el ridícul tractant de ments primàries els seus electors i també els que mai no els hem votat, ni mai votarem el PP, per raons òbvies.