premi districte

L’Agrupació Escolta i Guia Perot Guinarda recull el guardó. Foto: Ajuntament

Horta-Guinardó va celebrar el passat 16 de novembre la 26a edició dels premis locals que reconeixen les persones, entitats o col·lectius que fan una tasca dinamitzadora als diferents barris.

L’acte es va fer a l’Hotel Alimara, on la regidora del Districte, Rosa Alarcón, i el president d’aquest, Max Zañartu, van lliurar els premis.

Aquests guardons van ser per a l’Associació de Comerciants Carmel Comerç, per la seva tasca de promoció del comerç de proximitat al barri i la seva implicació al teixit social; per a la Unió Atlètica Horta amb motiu del seu centenari; per a l’Agrupament Escolta i Guia Perot Guinarda, pels seus 40 anys promovent l’educació en el lleure al barri del Guinardó; i el darrer premi va ser per a Andreu Bernadàs Peñalver, per la seva implicació amb el teixit associatiu per millorar la Teixonera.

D’altra banda, l’Ajuntament va celebrar el 30 de novembre l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona 2022, presidit per l’alcaldessa Colau. Aquest guardó inclou cinc medalles de ciutat i dues medalles per a cada districte.

En el cas d’Horta-Guinardó, les entitats que van rebre el reconeixement van ser la Unió Atlètica Horta pels seus 100 anys d’història, i el grup d’estudis de la vall d’Horta El Pou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram