Xavier Trias, durant l’acte a Horta-Guinardó. Foto: Natàlia Segura/ACN

Xavier Trias es va dirigir ahir, des de la plaça Alfons X, als votants de Manuel Valls en les passades eleccions. Va advertir-los que el candidat socialista Jaume Collboni, des del seu punt de vista, també farà alcaldessa Ada Colau, com ja va fer el polític francès quan encapçalava la candidatura de Barcelona pel Canvi – Ciutadans. “Votar Valls és el mateix que Collboni perquè continua Colau”, va dir Trias. I va afegir que “aquesta senyora l’hem de treure com sigui perquè ens destrossarà la ciutat”.

Jordi Martí, número tres de la llista de Trias per Barcelona, va acompanyar l’alcaldable i també va carregar contra Collboni. “Es fa el milhomes, però no deixa de ser una comparsa de la senyora Colau”, va dir. I va fer els socialistes “corresponsables dels fracassos” en neteja, mobilitat i seguretat a Barcelona.

Francina Vila, número 11, va acusar Colau i Collboni d’haver-se “desentès” de la situació als búnquers del turó de la Rovira i de no tenir “lideratge”. “És negligència dels comuns i incapacitat dels socialistes”, va sentenciar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram