L’Espai Jove Boca Nord serà l’indret on demà, a les 18.30h, es repartiran els premis als participants del Barribook TV, una iniciativa juvenil que recull vídeos participatius creats per al reconeixement del Districte i la seva diversitat.

En l’acte es presentarà el projecte Barribook 2012 en el que s’hi podran veure les 5 històries produïdes de forma col·lectiva pels joves. A més, els assistents també podran veure un breu documental que mostra tot el procés. Després del repartiment dels premis, es farà un sorteig d’unes sabates esportives, símbol del moviment que proposa aquesta iniciativa juvenil.

Des de l’organització expliquen que “aquest any el procés ha estat carregat d’emocions i el grup, divers en edats, orígens i interessos, ha sabut compenetrar-se per produir unes peces audiovisuals de gran qualitat tècnica i una bona dosi d’emotivitat”.

La iniciativa, que es realitza per tercer any consecutiu, s’emmarca dins del Programa Nous Veïns i Veïnes a l’Espai Jove Boca Nord i està dirigida a alumnes de diferents instituts del districte d’Horta-Guinardó.