Imatge virtual de com serà la zona un cop acabin les obres. Foto: Ajuntament

Les obres per a la construcció de les noves escales mecàniques dels Canadencs, al barri de la Teixonera, ja estan en marxa. Aquestes noves escales mecàniques substituiran les escales actuals per tal de fer més fàcil la connexió entre els carrers de Samaniego i d’Arenys, on hi ha un desnivell de 14 metres i mig.

Les escales mecàniques es col·locaran en tres trams diferents. Està previst que les obres, que tenen un cost d’1,5 milions d’euros, estiguin acabades el mes de març de l’any que ve. Des de l’Ajuntament expliquen que la col·locació d’aquestes noves escales mecàniques formen part del Pla de Barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera. En el marc del Pla de Barris també s’estan instal·lant les escales mecàniques del carrer Mare de Déu dels Àngels amb el carrer Sant Dalmir, les obres de les quals van començar el passat mes de maig.

CRÍTIQUES VEÏNALS
Des de l’Associació de Veïns de la Teixonera, però, es mostren crítics amb el fet que l’Ajuntament inclogui en el Pla de Barris aquestes noves escales mecàniques i, a banda, critiquen que les inversions promeses no arriben. “Aquestes escales mecàniques no formaven part del Pla de Barris i ara ens venen que sí. I les inversions que sí que són del Pla de Barris no les veiem perquè tot va molt lent”, afirma Lluís Cairell, president de l’entitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram