Hamburgueses de cangur, croquetes i pinxos de gambes i pop. Aquestes van ser algunes de les degustacions que els comerciants de Cor d’Horta i Mercat van oferir el passat dissabte als visitants. I és que se celebrava la primera edició de la Shopping Night, on des de les sis de la tarda fins la una de la nit l’equipament municipal es va omplir de gom a gom.

“Va ser espectacular l’acollida que va tenir. Havíem preparat 7.500 degustacions i a les 21.30h ja estaven totes esgotades”, comenta a Línia Horta Manuel Arias, president de Cor d’Horta. Els comerciants venien tiquets per sis euros que donaven opció a cinc consumicions i a una copa de vidre de regal. Tot i que els va desbordar la quantitat de gent que es va apropar per participar a la festa “els paradistes van començar a fer més racions fins que es van acabar les existències”.

Aquesta iniciaitiva, pionera a Barcelona, va convertir l’interior del Mercat municipal en un multiespai de comerç, gastronomia i oci, amb activitats per a grans i petits.”Va venir gent de tot arreu, i fins i tot de mercats de fora de Barcelona que volien veure com funcionava aquesta innovadora proposta”, defensa Arias.

En total hi van participar una vintena de comerços i 33 paradistes del mercat. El president assegura que hi haurà una nova edició l’any vinent i que “una setantena de parades ja ens han dit que segur que obriran, vista la bona acollida d’aquest any”. Això sí, per evitar els problemes d’espai d’aquesta edició, a la propera trobada els comerciants posaran les seves parades a fora.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram