La plaça de les Masies es va omplir per la Festa de la Cooperació

El passat 11 de setembre la plaça de les Masies, al bell mig del casc antic d’Horta, es va omplir de globus liles, el color insignia de l’entitat solidària hortenca Grup de Cooperació Aguiluchos. Es tractava de la segona edició de la Festa de la Cooperació, organitzada per aquesta ONG, que va aplegar un bon nombre de veïns solidaris i també curiosos, que van poder gaudir amb les diferents activitats que es van dur a terme durant tot el dia a la plaça.

L’activitat començava de bon matí amb diferents tallers per als més menuts. A l’escenari de la plaça es va poder gaudir d’animació infantil i d’un espectacle de màgia. A la tarda, va ser el torn de la música, que va anar a càrrec dels grups Los Siguientes (versions de rock), Diorama (jazz) i Txus Blues & Jose Bluefingers (versions humorístiques de blues). Durant la Festa es va sortejar una samarreta del FC Barcelona i una altra del RCD Espanyol, signades per alguns dels seus jugadors.
La 2a Festa de la Cooperació va servir per recollir fons per als projectes que l’entitat Aguiluchos ha engegat a Lima (Perú) i al país africà del Sudan. La tasca d’Aguiluchos també coopera amb els nens i joves que es troben en una situació desfavorida per fomentar el seu desenvolupament.