L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i el col·lectiu Iaioflautes seran algunes de les entitats protagonistes del 19è Fòrum Primavera de les Associacions que se celebrarà els dies 31 de maig i 1 de juny a Torre Jussana.

Amb l’objectiu de fomentar la participació i la mobilització, les jornades estan pensades perquè les entitats de la ciutat en puguin extreure idees i coneixements per dinamitzar la seva base social i la ciutadania en general.

Totes les associacions que hi vulguin participar ho poden fer inscrivint-s’hi gratuïtament. La trobada també està oberta a qualsevol persona interessada en la temàtica.

El principal objectiu de l’edició d’enguany és posar sobre la taula les claus de les principals mobilitzacions que s’han viscut a Catalunya en els darrers mesos i donar a conèixer tot el que cal tenir en compte actualment per incentivar la participació i la mobilització.

El foment de la participació de la base social i la capacitat per mobilitzar a la ciutadania són qüestions recurrents en el teixit associatiu de la ciutat. Per aquest motiu, es pretén oferir un espai a totes les entitats que els permeti recollir coneixement i idees útils per a millorar la seva acció.

El Fòrum començarà divendres 31 de maig amb el debat La cuina de la mobilització.