El Districte acull fins el proper 20 de juny la Clàssica Horta Guinardó 2013, un seguit d’actuacions i concerts repartits per tot el territori i on tothom hi pot trobar el seu estil.

El programa inclou una àmplia varietat de propostes musicals que van des de la flauta al piano passant per l’òpera o des de Brahms, Beethoveen o Mozart a les escoles de música del Districte.

A més, juntament amb els concerts programats en diferents espais del Districte, també hi haurà una exposició d’instruments musicals, un taller per aprendre a construir un violí (31 de maig, a Can Travi) i una visita guiada al Gran Teatre del Liceu, el 2 de juny a les 10h.

El primer del concerts, un recital de guitarra, tindrà lloc demà al Casal d’entitats Mas Guinardó (19.30h).

Dijous serà el torn d’un duet de contrabaix i piano al Casal de Barri Can Travi, a la Vall d’Hebron, a la mateixa hora.

El Centre Cívic Matas i Ramis, la Casa Groga i el Centre Cívic Teixonera seran els espais on es duran a terme els concerts de divendres a diumenge. Un recital de piano (19.30h), una audició familiar de trompa i una de saxo (12h) seran les tres actuacions que s’oferiran al públic, respectivament.

Dijous 30 de maig un duet de cant i vihuela oferiran un concert líric al Centre Cívic Guinardó (19.30h), mentre que el dia 1 hi haurà un concert de violoncel a la Rambla del Carme/Dante (12h).

La Biblioteca Horta-Can Mariner oferirà el 3 de juny a les 19.30h un concert de flauta travessera i la Montbau-Albert Pérez Baró un altre de traverso el dijous dia 5 a la mateixa hora.

Un concert de viola. Això és el que es trobaran els ciutadans que s’apropin el 7 de juny al Casal Font d’en Fargues (19.30h).

Un concert de violí a la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda, un de banjo a la d’El Carmel, i un de trompeta al Centre Cívic El Carmel acabaran d’omplir el programa que tancaran el dia 20, a les 11.30h alumnes de diverses escoles de música al parc del Laberint d’Horta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram