FOK

Un moment de l’acte central fet el 12 de novembre. Foto: FOK

El barri del Carmel està vivint des del 12 de novembre i fins al pròxim dia 19 diferents activitats de temàtica LGTBIQA+ en el marc de la quarta edició de la Festa Orgull Karmel (FOK).

El festival agrupa actes, activitats i intervencions per donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQA+ acompanyats d’associacions, entitats i persones a títol individual del barri. A més també es fan exposicions, tallers, espectacles, recitals poètics, balls i música per posar el Carmel com a referent de la lluita del col·lectiu durant uns dies.

Amb tot, l’acte central del programa ja es va celebrar el passat 12 de novembre al migdia al Camp Municipal de futbol del Carmel. Es va fer el pregó Madrini a càrrec de Vidda Priego, còmica, guionista, actriu i pedagoga militant del moviment LGTBIQA+. També es va fer la presentació del rap del FOK, les actuacions de Las Bahamas i Las Marikarmen, i un espectacle de Fum de colors de l’Associació de Diables del Carmel.

Durant tota la setmana ja s’han fet (i es faran) activitats que van des de monòlegs a contacontes, passant per l’atenció a la salut de les persones trans i caminades populars pel col·lectiu. I el 19 de novembre es tancarà la jornada de visibilització amb la festa de cloenda a l’Espai Jove Boca Nord.