Els Vespres de Jazz ofereixen un concert una vegada al mes als Lluïsos. Lluïsos d’HortaLes entitats del barri tornen a la normalitat després del Nadal. Els Lluïsos d’Horta n’és una d’aquestes associacions. Amb l’inici de l’any, han tornat les activitats habituals.

Entre totes aquestes hi destaquen els Vespres de Jazz, una trobada amb la música que ofereix una programació variada una vegada cada mes. Aquest passat dissabte a la nit el teatre dels Lluïsos es va omplir per escoltar al Trio Chikiboom Quintet, un trio de noies, que entrellaçant les seves veus transporten el seu públic als anys 30 i 40.

La propera cita serà el dia 19 de febrer, quan saltarà a l’escenari la Bernat Font Trio, un grup jove, ja que es va crear al 2009, però format per tres músics veterans, amb un bon nombre de temes originals. L’actuació començarà a les 21 hores i l’entrada val 8 euros.

APOSTA DES DEL 2008

Els Vespres de Jazz ofereixen des del 2008 una actuació al mes del millor jazz. El teatre de l’entitat es transforma ja que músics i públic comparteixen l’escenari: uns tocant i els altres, prenent una copa de cava a les taules que s’hi col·loquen. El preu de 8 € inclou l’actuació i la copa de cava.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram