superilla

Protesta en favor de la superilla d’Horta. Foto cedida

El futur regidor de Barcelona en Comú a l’Ajuntament, Pau Gonzàlez, va participar en el vermut reivindicatiu que va organitzar aquest dissabte el grup veïnal PícnicxSuperilla al carrer Fulton.

Així, en aquesta trobada, el grup veïnal va mostrar la seva oposició al “desmantellament” de la superilla d’Horta i al canvi de sentit del carrer de Campoamor, que segons ha anunciat el govern municipal, tornarà a ser de pujada.

“Mala política”

Per la seva banda, Gonzàlez va formar part de la trobada per fer visible la defensa de la seva formació de la superilla, que van impulsar els mateixos comuns en l’anterior mandat. “Revertir la superilla i que la zona torni a ser una autopista no és només una mala notícia, sinó una mostra de mala política per la falta de comunicació amb els veïns”, deia Gonzàlez. I és que el representant de Barcelona En Comú afirma que el govern del districte ho va decidir sense reunir el grup impulsor ni citar el tema a l’ordre del dia del consell de barri on va anunciar-se.

A més, Gonzàlez va afegir que el govern anterior es va reunir fins a 26 vegades amb el veïnat, incloent les propostes ciutadanes per al projecte. “Cal apostar per continuar millorant la superilla d’Horta en lloc de revertir-la”, va insistir el futur regidor, ja que tornarà al consistori després de la sortida de Jordi Martí.