The Lito, durant un concert. Foto: Daniel Íñíguez

El grup hortenc de rumba The Lito presentarà el seu nou disc ‘Báilalo fuerte’ el pròxim 19 de juny al Boca Nord a partir de dos quarts de deu del vespre. El nou treball d’aquest grup, nascut el 2011, es pot descarregar des d’abans-d’ahir a través del seu web.

Raúl Quindós és l’alma mater de la banda i, envoltat de bons músics, oferirà un concert que promet un gran espectacle que farà que la presentació de ‘Báilalo fuerte’ arrenqui amb la màxima energia possible.

CONCURS DE CANTAUTORS
D’altra banda el clàssic Concurs de Cantautors, que enguany arriba a la seva 17a edició, celebrarà les seves semifinals i final entre el pròxim 19 i 21 de juny al Centre Cívic Matas i Ramis.

Es tracta del concurs més antic de Catalunya i al llarg dels anys ha acollit actuacions d’artistes tan reconeguts com els germans David i José Muñoz, que més endavant van formar el grup Estopa, Rafa Pons, Anna Roig o l’últim guanyador del concurs, Ian Sala. Precisament Ian Sala va oferir el passat 22 de maig un dels concerts de fora de concurs i que va servir perquè l’artista empordanès presentés el seu primer disc. Uns dies abans, i també fora de concurs, es va fer el concert d’Euclydes Mattos de presentació del seu nou disc ‘Pacto dos Anjos’.

De cara a la pròxima edició, que es farà el 2017, el projecte vol ser un referent del món dels cantautors i reforçarà les tasques de difusió del projecte, s’ampliarà la proposta amb xerrades, conferències, taules rodones i tallers especialitzats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram