Una imatge actual de la rambla del Carmel. Foto: Google Maps

La reforma de la rambla del Carmel és una de les grans qüestions urbanístiques que hi ha pendents al districte. Es tracta d’una reivindicació veïnal que encara haurà d’esperar un temps però que es comença a moure. I és que el Districte, tal com va avançar Betevé fa uns dies, ha començat a perfilar un projecte que està previst impulsar de cara el mandat que ve.

De moment el Districte ha començat a recollir l’opinió de diferents agents del territori, ja que l’objectiu municipal és tirar endavant el projecte un cop aconseguit el consens veïnal i polític. Un projecte que ha de passar per fer de la futura rambla un espai més verd i més còmode per als veïns i amb menys presència de cotxes. En declaracions a Betevé, la regidora Mercedes Vidal ha afirmat que “la necessitat d’una rambla que sigui un espai d’estada és evident per la densitat de gent que hi ha a la zona”. L’envergadura del projecte fa que la previsió municipal sobre la inversió que caldrà fer giri al voltant dels 10 milions d’euros.

PROPOSICIÓ D’ERC
El consens polític definitiu sobre la reforma del projecte s’haurà de definir més endavant però de moment ja s’ha fet un petit pas endavant. En el darrer Ple, celebrat el passat 1 de març, es va aprovar per unanimitat una proposició d’ERC que instava el govern municipal a presentar un projecte executiu per a la reforma integral de la rambla. Els republicans van demanar que el projecte inclogui un altre ascensor al mirador.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram