Una imatge del barri de la Font del Gos. Foto: Arxiu

El barri de la Font del Gos ja té un pla de millora definit que permetrà tirar endavant una sèrie de reformes en aquesta zona del districte que històricament, tal com han denunciat els seus veïns, ha patit un “abandonament” per part dels diferents governs municipals.

El pla de millorar, tal com han explicat des del Districte, busca “conservar la identitat i potenciar les característiques” del barri a través de dues línies d’actuació: l’espai públic i les infraestructures bàsiques. Així doncs, està previst que s’ampliïn les voreres, es pacifiqui el trànsit per millorar la seguretat del vianant i la mobilitat a peu. També està previst crear un nou espai d’entrada al barri i una nova zona d’estada, arreglar espais verds que ja existeixen i millorar el mobiliari urbà, l’enllumenat i el paviment dels carrers.

D’altra banda, pel que fa a la inversió en infraestructures bàsiques, el Districte ha assegurat que se soterraran línies elèctriques i que es farà un nou tram de clavegueram al Torrent de Cal Notari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram