Imatge de l’entrada del CAP just després del despreniment. Foto: Districte

El CAP d’Horta, si els tècnics d’Infraestructures de l’Ajuntament que estan acabant l’informe sobre l’estat de la façana no indiquen el contrari, reobrirà les seves portes dilluns que ve després del despreniment de maons que la seva façana va patir el passat 27 d’octubre. L’incident es va produir a quarts de nou del vespre i no va causar ferits.

Al llarg d’aquests dies, i fins a la reobertura del CAP d’Horta , els usuaris s’han dirigit al CAP Sant Rafael, al passeig de la Vall d’Hebron; al CAP Carmel, al carrer de Murtra, o al CUAP Horta, al carrer de Sant Gaudenci. Per facilitar la mobilitat entre les persones afectades, l’Ajuntament ha habilitat un servei de busos gratuït que enllaça el CAP tancat amb la resta de centres. Aquests dies també ha calgut que l’Institut Català de la Salut hagi reprogramat les visites previstes.

OBRE EL CAP GUINARDÓ
D’altra banda, el nou CAP Guinardó, situat al número 26 del carrer Teodor Llorente, també obrirà les seves portes dilluns que ve. L’obertura d’aquest equipament, amb una superfície de quasi 4.000 metres quadrats i quatre plantes, permetrà que el CAP de Passeig Maragall redistribuir els espais per als equips d’atenció primària de les tres àrees bàsiques de salut que hi quedaran.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram