El polifacètic artista gracienc Daniel Lumbreras oferirà demà passat, dia 2 d’octubre, la seva versió musical a l’espai jove BocaNord en un concert amb entrada lliure que començarà a dos quarts de deu del vespre. El concert està programat en el marc de les sessions Els Acústics de Boca Nord, que presenta Bocaràdio, l’emissora amb seu a l’espai jove.

Lumbreras és un pintor i cantautor de pop-folk que enguany ha llançat el disc titulat O, on canta un seguit de cançons sense idioma, ja que aposta per un llenguatge inventat que fa que cada cançó sigui diferent.

Aquest estil li permet al cantautor gracienc jugar amb el llenguatge i fa que renunciï a crear lletres amb significat per tal de no limitar la poètica del so. Una aposta que té el seu origen quan Lumbreras escoltava de jove molts grups musicals que li agradaven però les lletres dels quals no acabava d’entendre. És per això que en el moment de crear les seves composicions se centri a trobar la inflexió melòdica que en triar una paraula completa.

El resultat d’aquest treball és un conjunt de cançons que es caracteritzen per la seva gran honestedat i que contenen sons que van des de la música celta als sons africans, passant pels de la Polinèsia. Tot això només amb la seva veu i la seva guitarra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram