La biblioteca El Carmel-Juan Marsé acollirà el pròxim 26 d’octubre a partir de les set de la tarda una conversa entre l’escriptor Sergi Pàmies i el periodista, escriptor i traductor Jordi Nopca sobre l’aventura de llegir.

La xerrada s’inscriu en el programa de difusió del fons especialitzat en novel·la barcelonina d’aquesta biblioteca del Carmel. La conversa girarà entorn de l’obra de Pàmies ‘La gran novel·la sobre Barcelona’ amb motiu del vintè aniversari de la seva publicació.

Sergi Pàmies (París, 1960), ha publicat els reculls de contes ‘T’hauria de caure la cara de vergonya’, ‘Infecció’, ‘La gran novel·la sobre Barcelona’ (Premi de la Crítica Serra d’Or), ‘Si menges una llimona sense fer ganyotes’ (Premi Ciutat de Barcelona i Premi Lletra d’Or), ‘La bicicleta estàtica’ (Premi Maria Àngels Anglada), ‘Cançons d’amor i de pluja’ i les novel·les ‘La primera pedra’ (Premi Ícaro), ‘L’instint’ (Premi Prudenci Bertrana) i ‘Sentimental’.

La seva obra ha estat traduïda al castellà, al francès, a l’alemany, a l’italià i al grec. Col·labora de manera regular en diversos mitjans de comunicació i ha rebut el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram