Raquel Gil

Raquel Gil és la presidenta de Barcelona Activa i la regidora de Promoció Econòmica i Treball. Foto: PSC

L’Espai Línia acollirà, dimarts 20 de febrer a les sis de la tarda, una conversa amb Raquel Gil, presidenta de Barcelona Activa i regidora de Promoció Econòmica i Treball de l’Ajuntament de Barcelona.

L’entrada és lliure i oberta a qualsevol persona que estigui interessada en la temàtica, i hi haurà torn de preguntes al final. La conversa serà amb el director editorial de Línia, Arnau Nadeu, i tindrà l’economia de proximitat com a protagonista.

Llicenciada en Dret i postgraduada en Estudis Internacionals, especialitat Unió Europea, Gil ha treballat en la gestió de les polítiques socials i abans de ser nomenada presidenta de Barcelona Activa va ser comissionada de Promoció de l’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat Laboral de l’Ajuntament de Barcelona, desenvolupant estratègies per promocionar l’ocupació de qualitat a la ciutat, així com per establir un model de polítiques actives d’ocupació, amb una atenció especial a les persones més desfavorides.

Un espai obert a tothom

L’Espai Línia és el primer centre de comunicació de proximitat. El local, ubicat al carrer Girona, 52, de Barcelona, disposa de 400 metres quadrats i està obert a tothom. A més d’exposicions de gran format, acull conferències i debats, i posa a disposició d’entitats i d’organitzacions, gratuïtament, una sala de conferències perfectament equipada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram