acte psc

Foto d’equip del PSC en l’acte que van fer al Carmel. Foto: PSC

El candidat del PSC a l’alcaldia, Jaume Collboni, va anunciar dissabte en un acte al Carmel la reforma de la rambla del Carmel si és escollit a les eleccions del maig. Collboni considera que “s’ha de posar al dia aquest espai neuràlgic del barri i dotar-lo de tots els usos que la ciutadania necessita”.

El candidat socialista va avançar la proposta com a part del seu programa electoral en un acte on va estar acompanyat del primer secretari del PSC, Salvador Illa. Collboni emmarca la proposta en el marc de les actuacions que vol dur a terme amb el reforç del Pla de Barris, que passaria de 150 a 300 milions d’euros.

Cinc grans espais

Així doncs, el projecte de reforma contempla la creació de cinc grans espais, “des del balcó a la boca nord: els jardins, la plaça Dante, la rambla-mercat, l’arena esportiva i cultural, i el turó amb nous jocs i una gran font”, explica el PSC.

Collboni afirma que “l’objectiu és potenciar la rambla com a espai verd, que garanteixi l’accessibilitat universal i que esdevingui un eix vertebrador de la comunicació entre els barris d’Horta i el Carmel”.

Finalment, el candidat socialista també diu que la reforma “ha de servir per millorar la connexió entre dos equipaments sanitaris de referència a la ciutat com són els hospitals de la Vall d’Hebron i Sant Pau”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram