mural Can Baró

Un dels murals de l’exposició a peu de carrer. Foto: Ajuntament

El barri de Can Baró ha començat a commemorar l’any del seu centenari. Per a fer-ho, el Districte i la comissió veïnal que organitza el centenari han preparat diverses activitats per reivindicar la memòria històrica del barri. Des d’exposicions i concerts, a conferències i trobades veïnals formen part del programa, que ja va donar el tret de sortida el passat dissabte 10 de juny.

Així, l’acte d’inauguració va ser la descoberta de l’exposició de gran format a peu de carrer que explica les transformacions del barri. Una mostra que es defineix com “un diàleg entre el passat i el present” i que es troba en forma de murals en diversos carrers de Can Baró.

Durant aquest mes encara hi haurà dues activitats més. La primera d’elles serà el divendres 16 a les 20:30 h del vespre a la plaça de les Pedreres de Can Baró, on es farà el pregó de Festa Major amb Montserrat Pujolar. I la darrera activitat del juny en relació als 100 anys del barri es farà l’endemà, el dia 17 a les 22:30 h a la mateixa plaça, i serà el ball centenari amb l’Orquestra Sabor Sabor.

Amb tot, les activitats han començat ara, però n’hi haurà més al juliol i s’allargaran fins al novembre quan es conclourà el centenari amb la trobada de barris de muntanya de la ciutat i la presentació de la guia botànica de flora i fauna de Can Baró.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram