Centre addicions

El centre va obrir les portes fa tres mesos. Foto: Ajuntament

Ja fa tres mesos que el Centre d’Acollida Temporal per a Persones sense Llar i Addiccions va obrir al Baix Guinardó, a pocs metres de l’Escola Mas Casanovas. Durant aquest temps, el veïnat ha comprovat que la convivència amb els seus usuaris és bona. Així ho diu el president de l’Associació de Veïns del Baix Guinardó, Enric Buscarons: “La vida continua exactament igual que abans al barri”.

Per part seva, la regidora de la Salut, Gemma Tarafa, assegura que s’ha treballat per acompanyar i donar tranquil·litat a les persones que s’han sentit angoixades per no conèixer el que es fa en un equipament d’aquest tipus. “No es poden menystenir aquestes preocupacions”, recalca. Alhora, afegeix, un bon indicador de com funciona la convivència és que entitats veïnals han convidat els usuaris del centre a participar en activitats.

Per part seva, l’Oriol, un exmembre de la junta de l’AFA de l’Escola Mas Casanovas, també reconeix que la convivència és bona. Hi ha ajudat, diu, que, entre altres, hi hagi al voltant de l’escola un equip de mediadors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram