Es tracta del XII certàmen del Premi Barcelona Associacions

L’Associació Juvenil d’Amics de la Ràdio a Horta-Guinardó (AJARHG), i en concret el projecte Boca Ràdio, va rebre dilluns al vespre el segon Premi Barcelona Associacions a les Bones Pràctiques de Participació Ciutadana i Foment de l’Associacionisme. El premi s’atorga a entitats que estan duent a terme iniciatives per impulsar la creació de xarxa tant social com associativa.

BOCA RÀDIO

És tracta d’una emissora gestionada per l’AJARHG, una entitat sense ànim de lucre que porta més de divuit anys fent ràdio associativa. En aquest sentit l’emissora resta oberta a la proposta de qualsevol jove que vulgui fer ràdio alhora que participar en un col·lectiu de joves que té la finalitat de dinamitzar i transformar la ciutat i la comunitat. Boca Ràdio pretén doncs esdevenir l’altaveu de les associacions de gent jove de la ciutat i al mateix temps oferir propostes culturals ben allunyades de les que apareixen en emissores convencionals.

El temps lliure dels joves és el timó que ha tirat endavant aquest projecte. Actualment Boca Ràdio emet les 24 hores del dia al dial 90.1 FM i també online a www.bocaradio.org.

L’Alcalde Xavier Trias va presidir el lliurament del XII Premis Barcelona Associacions, uns guardons que segons el batlle “representen la voluntat del govern municipal de reconèixer les bones pràctiques de les entitats” i va afegir que aquestes “neixen de la voluntat i l’esforç d’enfortir el moviment associatiu i el treball comunitari”.